Actualidad Noticias Una alumna de la Escola Municipal de Vela de València està entre la tripulació femenina que afronta el repte ‘Pelayo Vida’

Una alumna de la Escola Municipal de Vela de València està entre la tripulació femenina que afronta el repte ‘Pelayo Vida’

CreuerFormació
22 oct. 2020
Amb l'objectiu de llançar un missatge d'esperança, cinc dones que han patit i superat un càncer de mamà estan donant la volta a Espanya a bord d'un veler liderades per Ángela Pumariega
FVCV
FVCV
València

 les 07.30h del matí ha arribat a les instal·lacions de la Marina de València el veler que està donant la volta a Espanya per a completar la sisena edició del Repte Pelayo Vida, que per primera vegada s'està desenvolupant en costes espanyoles com una manera de donar suport a la reconstrucció del país després del terratrémol provocat per la COVID-19.

Les protagonistes d'aquesta iniciativa són cinc dones espanyoles que han patit i superat un càncer de mamà i que, a bord d'un veler, estan recorrent el país per a donar un missatge d'esperança a totes aquelles dones que han patit o estan patint aquesta malaltia i animar-los a través de l'esport i la bona alimentació.

Una d'aquestes cinc dones és Nuria Gómez, alumna de la Escola Municipal de Vela de València. Ella, com moltes altres alumnes, va aprendre a navegar amb la FVCV i enguany va ser seleccionada pel Repte Pelayo Vida enfront d'altres 319 dones candidates. Juntament amb les altres quatre navegants, i amb Ángela Pumariega com a directora de l'expedició, Núria s'està enfrontant a una nova experiència carregada de desafiaments i exigències.

A bord d'un 72 piules, les cinc seleccionades han de completar 1.530 milles nàutiques al voltant de la península ibèrica unint els ports de Bilbao i Barcelona amb escales a Màlaga i València. Amb la seua arribada hui a València, han completat la segona etapa del repte i ja només els queda una última travessia fins a Barcelona.

Guàrdies, torns per a dormir o travessar l'Estret de Gibraltar per a entrar en aigües mediterrànies són alguns dels desafiaments als quals aquestes cinc dones estan fent front i, des de la FVCV és un plaer saber que entre elles es troba una de les alumnes que ha passat per les nostres instal·lacions.