Actualidad Noticias La ´Regata del Pernil´ tanca la temporada 2020 de creuer

La ´Regata del Pernil´ tanca la temporada 2020 de creuer

Creuer
28 des. 2020
En ORC A, l'embarcació Trabuco era la primera a travessar la meta, seguida del Maverta i del Ozu 2. En ORC B, l'embarcació Despelote va ser la primera a arribar, seguida de Brisa i de Tucana I, i per a acabar, en DIVISION 2, Rosa Serendipia es feia amb la primera posició, seguida de Flegma II i Marchalado II
Real Club Náutico Torrevieja
RCN Torrevieja
Torrevieja

El diumenge 27 de desembre va tindre lloc el tradicional trofeu el Pernil en vela creuer, sent aquesta l'última regata d'aquest atípic any 2020. Vint-i-tres van ser les embarcacions que van gaudir de la cita nadalenca navegant en la mar. A les 11:00h donava principi la competició, amb un premi molt esperat per a tots, ja que es tractava d'una pota de pernil, un plus en aquestes festes nadalenques al mateix temps que ha sigut una molt bona ocasió acomiadar l'any navegant.

Van haver dos vaixells, Ozú II i Trabuco, que van embarcar a l'equip de Optimist A del Club. Els xiquets Borja Pastor, Miguel Gómez, Ainhoa Gómez (a la canya del Ozú-2), Carlota Ballester, Marco Ballesteros, David Palacios, Juanfran Chumilla, Leo Griñan i Hugo Griñán; escola de navegants de creuer a bord del vaixell de Quique Mena, el seu entrenador.

Amb un vent de terra de 12 nusos, que a meitat del matí roló a llebeig i es va establir en 15 nusos, amb mar plana, van ser molt bones condicions per a la navegació que es va gaudir d'una bona jornada de vela. El dia va aparéixer amb fred, el major registrat en tot l'any però el sol va acompanyar durant tota la jornada.

En ORC A, l'embarcació Trabuco era la primera a travessar la meta, seguida del Maverta i del Ozu 2. En ORC B, l'embarcació Despelote va ser la primera a arribar, seguida de Brisa i de Tucana I, i per a acabar, en DIVISION 2, Rosa Serendipia es feia amb la primera posició, seguida de Flegma II i Marchalado II.

El lliurament de trofeus es va donar una vegada tots van arribar a terra, amb la distància de seguretat establida, i amb tots els tripulants en taules de sis persones, prèvia reserva de l'armador del vaixell. Els trofeus van ser vals de carn per a canviar en la carnisseria Don Chuletón i es va finalitzar l'acte amb el sorteig del famós pernil que se'l va emportar l'embarcació Flegma II. En l'acte de lliurament de trofeus, també es van entregar les regates de tardor: Viajes Halcón A Dos i el Trofeu Barco de Sal.

Destacar que totes les tripulacions van navegar amb màscara i tots els tràmits de la regata, així com les inscripcions i resultats es van oferir mitjançant l'oficina virtual. També ressaltar la gran col·laboració de tots els esportistes en el bon desenvolupament de l'esdeveniment respectant els torns, la disposició en taules de 6 i les distàncies durant el lliurament de trofeus i la competició.