Actualidad Noticias Temps de cometes!

Temps de cometes!

Vela lleugeraResultats

22 jul. 2020
Durante el mes de julio, hemos vivido dos pruebas del circuito Formula Kite Spain Series: en el pantano de Alarcón y en la playa del Gurugú de Castellón de la Plana.
FVCV
Castellón

Si hi havia una mica del que tots teníem moltes ganes, era de tornar a gaudir de la competició i, sobretot, d'unes proves tan espectaculars com les del Formula Kite Spain Sèries. Un total de sis parades previstes, de les quals ja s'han celebrat dues i, a l'espera de conéixer les dates de les proves de País Basc i Mallorca.

Més de quaranta regatistes, entre ells les elit espanyola i europea de la modalitat, es donen cita en aquest circuit, el qual va arrancar la temporada en gran, després de la interrupció haguda degut al confinament.

Entre els favorits de la prova es trobaven Alejandro Climent (El Portet de Dénia), número u del rànquing espanyol i Gisela Pulido, catalana que competeix amb els colors del Club Esportiu Eolo de Castelló i deu vegades campiona del món. Al costat d'ells, els francesos Axel Mazella i Theo de Ramecourt i el rus Denis Taradin que, al costat dels espanyols, han sigut únics esportistes que fins hui havien guanyat proves en les FKSS en les dues temporades anteriors.

Del 17 al 19 de juliol, els regatistes es van veure les cares en la segona parada del circuit a Castelló de la Plana en la prova Hotel del Golf Platja FKSS 2020 Castelló, acolliment pel Club Esportiu Eolo de Castelló.

La prova no va estar exempta d'emoció, sobretot, perquè el títol del guanyador absolut es va decidir en l'última popa. Axel Mazella, que la primera parada del circuit amb la prova la Go Sailing Shop FKSS 2020 Alarcón va quedar en segona posició; va ser el primer a arribar a la línia de meta, convertint-se així en el líder de la general del circuit. L'alemany Florian Gruber, va suar per a obtindre l'or i, encara que va fer millor eixida en l'última mànega, va haver de conformar-se amb l'argent. La tercera posició va ser per al rus Denis Taradin, repetint posició respecte a la prova d'Alarcón, igual que Alex Climent que es va mantindre en la quarta posició de la taula.

Com va succeir a Alarcón, Gisela Pulido va tornar a brillar en la Costa de Flor del taronger pel seu bon fer durant les proves repetint or femení, per davant de la francesa Laurine Nolot i de la russa Sofia Kotliar, obtenint a més un 11 lloc en la classificació general.

Finalment, la platja castellonenca del Gurugú va veure pujar al podi al belga Regy Dils en F-One Formula Kite Amateur per davant del joveníssim Carlos Espí del RCN València, progressant del quart lloc obtingut a Alarcón a un segon. Diego Barona, que a Alarcón va obtindre l'or, en aquesta ocasió es va adjudicar el bronze.