Actualidad Noticias Gràcies per navegar al nostre costat

Gràcies per navegar al nostre costat

Institucional

25 nov. 2021
Un any més volem agrair a totes les empreses compromeses que durant aquesta temporada han col·laborat amb la FVCV
FVCV
FVCV

No volíem acabar l'any sense dedicar-li un espai de la nostra newsletter a totes aquelles empreses que, compromeses amb la vela, han estat navegant al nostre costat aquesta temporada.

En concret són onze les empreses col·laboradores que, posant a la disposició de la FVCV diferents serveis o accions, han fet que siguem una miqueta més grans i més visibles i ho continuen fent cada dia.

Dividides en tres grups, segons el seu grau de compromís, en la llista d'empreses col·laboradores d'aquest 2021 trobem algunes entitats conegudes que ja ens porten acompanyant diversos anys i altres que s'han anat sumant al llarg del camí.

Empreses Platí

Amb més de quinze anys d'experiència en el sector de les pneumàtiques, comptar amb València Charter com a proveïdor principal en lloguer i venda de llanxes és tot un honor per a la FVCV. És per això que aquesta entitat i tot l'equip que hi ha darrere d'ella estan dins del nostre grup platí.

I en aquesta categoria, al costat de València Charter, trobem a la productora Tactic Audiovisual. Vinculada durant més de vint anys a l'enregistrament i difusió de la vela, tindre a aquesta signatura dirigint la comunicació en línia i offline de la Federació és tot un luxe.

Empreses Or

Navaltec i Clínica Vicente Lozano són les dues empreses col·laboradores que trobem en nivell ore.

Disposar de l'empresa líder en comercialització d'embarcacions, motors, accessoris i serveis nàutics a València com a proveïdora de material nàutic és un privilegi a l'abast de molt pocs i gràcies a la col·laboració amb Navaltec i el seu compromís amb la FVCV, nosaltres podem disposar d'aquest privilegi. A més, volem agrair especialment a aquesta entitat per haver-se bolcat amb la formació i la vela femenina en subministrar-nos tot l'armament necessari per a conformar el nou J80 que ha adquirit la FVCV en el seu propòsit de continuar fomentant la vela femenina de competició i formació.

Privilegis amb els quals també compten els nostres esportistes del CeTDV en poder tindre al seu abast els serveis de fisioteràpia i rehabilitació d'una de les clíniques amb més renom de la nostra Comunitat: La Clínica Vicente Lozano que un any més ha estat al nostre costat.

Empreses Plata

I en aquesta tercera categoria trobem set empreses compromeses:

Estrella Damm col·labora amb nosaltres proporcionant-nos mobiliari com a taules i cadires per a la nostra escola, així com IPMT ho fa a través de test psicotècnics per a llicències de navegació, PER, etc.

També hem comptat amb altres conegudes empreses com Halcon Viatges que, una temporada més, han estat al costat dels nostres regatistes facilitant els seus viatges i desplaçaments. O Advanced Sails que ha continuat posant les seues veles i els seus serveis de reparació a la disposició dels nostres esportistes i federats.

Lavani Assegurances és una altra de les entitats a la qual hem d'agrair el seu suport, a l'ésser la nostra proveïdora d'assegurances i com no, a Gasolineres Ripoll pel seu compromís i suport com a proveïdors de combustible per a totes les llanxes tant de l'escola com del CeTDV.

I per a finalitzar, SailingProject que col·labora amb nosaltres en el manteniment dels vaixells, reparacions en fibra (composites), pintures, fundes i tendals, així com velería; mecànica bàsica i cura.

Un total d'onze empreses amb les quals esperem poder continuar navegant les pròximes temporades i a les quals només podem dir:

Gràcies!