Actualidad Noticias "El Tiro" ressorgeix, 31 Optimist i 13 Làser en els entrenaments del RCRA

"El Tiro" ressorgeix, 31 Optimist i 13 Làser en els entrenaments del RCRA

Vela lleugeraResultats

14 jul. 2020
RCR Alicante
Alicante

“El Tiro” del RCRA ressorgeix imparable, amb el nou equip tècnic i un augment més que considerable de la flota de regatistas.

 

La “armada invencible” del Club de Regates alacantí afronta l'estiu com una oportunitat de continuar amb la millora tècnica i tàctica que li permeta aconseguir tots els objectius esportius marcats.

 

L'ambiciós projecte esportiu, que es va iniciar fa uns mesos amb la posada al capdavant dels   equips de tècnics amb una alta experiència tècnica i esportiva, ha servit per a omplir la badia alacantina d'embarcacions de vela lleugera i infantil.

 

L'equip de Optimist del RCRA aconsegueix augmentar el seu nombre d'esportistes fins als 31, de moment, agrupats en tres equips de competició.  Quant als esportistes de Làser, el RCRA compte actualment, amb 13 vaixells en la seua flota, i amb previsions de continuar augmentant considerablement.

 

És molta l'expectació i il·lusió creada en aquest moment, no sols dins del Club de Regates sinó fora d'aquest, trobant-se el club alacantí en un punt d'inflexió en el qual, després d'un creixement imparable del número de regatistas i de la qualitat d'aquests, es treballa per a satisfer els podis de totes les competicions nacionals i internacionals. El Real Club de Regates dona, d'aquesta forma, un colp d'autoritat, demostrant una vegada més, qui és i el per què és un dels grans en el panorama nacional de la vela, tornant a aquelles èpoques en les quals les seues regatistas anaven ,orgullosos, passejant el seu grimpola pels podis de les millors competicions.

 

Els seus tècnics continuen treballant durant tot l'estiu per a mantindre la qualitat dels equips, aprofitant l'època estival per a depurar la tècnica i la tàctica dels esportistes. El #RCRATEAM continuarà entrenant durant els mesos de juliol i agost, per a recuperar els entrenaments perduts durant la pandèmia.